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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoPILEGGI, M.; PEDROSA, F. O. Development of a strategy for the isolation of tissue-specific parameters of Lactuca sativa (lettuce) by PCR. Revista Brasileira de Genetica, Ribeirao Preto, v.19, n.3, p.334, set. 1996. Resumo. Suplemento.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPILEGGI, M.; PEDROSA, F. de O. Construcao de vetores para clonagem de banco de promotores tecido-especificos de Lactuca sativa (alface). Revista Brasileira de Genetica, Ribeirao Preto, v.18, n.3, p.167, 1995. Resumo. Suplemento.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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3.Imagem marcado/desmarcadoQUISEN, R. C.; OLIVEIRA, Y. de; PILEGGI, M.; CUQUEL, F.; QUOIRIN, M. Selective agent and A. tumefaciens overgrowth-control antibiotics in Eucalyptus camaldulensis cotiledonary culture. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 52, n. 6, p. 1485-1492, nov./dez. 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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4.Imagem marcado/desmarcadoREGINA, Q.; OLIVEIRA, Y. de; PILEGGI, M.; CUQUEL, F.; QUOIRIN, M. Selective agent and A. tumefaciens overgrowth-control antibiotics in Eucalyptus camaldulensis cotiledonary culture. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 52, n. 6, p. 1485-1492, Nov./Dec. 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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5.Imagem marcado/desmarcadoPILEGGI, M.; PEREIRA, A. A. M.; SILVA, J. dos S.; PILEGGI, A. V.; VERMA, D. P. S. An improved method for transformation of lettuce by Agrobacterium tumefaciens with a gene that confers freezing resistance. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 44, n. 2, p. 191-196, 2001.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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6.Imagem marcado/desmarcadoKALIL, G. P. da C.; CHRESTANI, F.; RAUPP, D. da S.; CLEMENTE, E.; KALIL FILHO, A. N.; PILEGGI, M.; HANSEL, F. A. Dinâmica do ph e taxa de crescimento de fungos mesófilos e enterobactérias psicrófilas durante o armazenamento de palmito de pupunha minimamente processado. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 6., 2005, Campinas. Ciência de alimentos: abrindo caminhos para o desenvolvimento científico, tecnológico e industrial. [S.l.]: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2005. Resumo.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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7.Imagem marcado/desmarcadoMOLINARI, H. B. C.; MARUR, C. J.; BESPALHOK FILHO, J. C.; KOBAYASHI, A. K.; PILEGGI, M.; LEITE JÚNIOR, R. P.; PEREIRA, L. F. P.; VIEIRA, L. G. E. Osmotic adjustment in transgenic citrus rootstock Carrizo citrange (Citrus sinensis Osb. x Poncirus trifoliata L. Raf.) overproducing proline. Plant Science, v. 167, n. 6, p. 1375-1381, 2004.

Biblioteca(s): Embrapa Café.

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8.Imagem marcado/desmarcadoMARTINS, P. F.; MARTINEZ, C. O.; CARVALHO, G. de; CARNEIRO, P. I. B.; AZEVEDO, A. R.; PILEGGI, S. A. V.; MELO, I. S. de; PILEGGI, M. Selection of microorganisms degrading S-Metolachlor herbicide. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 50, n. 1, p. 153-159, 2007.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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9.Imagem marcado/desmarcadoTULLIO, L. D.; PAULITSCH, F.; REICHERT, P. R. S.; KLEPA, M. S.; KLEPA, M. S.; PILEGGI, M.; GOMES, D. F.; HUNGRIA, M.; BATISTA, J. S. S. Proteomic analysis of Rhizobium freirei PRF 81 responses to low pH. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28.; SIMPÓSIO DE FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, 3.; SIMPÓSIO DE MICRORGANISMOS FOTOSSINTETIZANTES, 3.; SIMPÓSIO DE ESCHERICHIA COLI LUIZ RACHID TRABULSI, 4., 2015, Florianópolis. Anais... [São Paulo]: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Res. 1407-2.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  27/05/2016
Data da última atualização:  29/01/2018
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  TULLIO, L. D.; PAULITSCH, F.; REICHERT, P. R. S.; KLEPA, M. S.; KLEPA, M. S.; PILEGGI, M.; GOMES, D. F.; HUNGRIA, M.; BATISTA, J. S. S.
Afiliação:  UEPG; UEPG; UEPG; UEPG; UEPG; MARIANGELA HUNGRIA DA CUNHA, CNPSO; UEPG.
Título:  Proteomic analysis of Rhizobium freirei PRF 81 responses to low pH.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28.; SIMPÓSIO DE FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, 3.; SIMPÓSIO DE MICRORGANISMOS FOTOSSINTETIZANTES, 3.; SIMPÓSIO DE ESCHERICHIA COLI LUIZ RACHID TRABULSI, 4., 2015, Florianópolis. Anais... [São Paulo]: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015.
Idioma:  Português
Notas:  Res. 1407-2.
Conteúdo:  Rhizobium freirei PRF 81 is employed in common bean commercial inoculants in Brazil, due to its outstanding efficiency in fixing nitrogen, competitiveness and tolerance to abiotic stresses. Among the environmental conditions faced by rhizobia in soils, acidity is perhaps the encountered most, especially in Brazil. So, we used proteomics based approaches to study the responses of PRF 81 to a low pH condition. R. freirei PRF 81 was grown in TY medium until exponential phase in two treatments: pH 6,8 and pH 4,8. Whole-cell proteins were extracted and separated by two-dimensional gel electrophoresis, using IPG-strips with pH range 4-7 and 12% polyacrilamide gels. The experiment was performed in triplicate. Protein spots were detected in the high-resolution digitized gel images and analyzed by Image Master 2D Platinum v 5.0 software. Relative volumes (%vol) of compared between the two conditions tested and were statistically evaluated (p ≤ 0.05). Even knowing that R. freirei PRF 81 can still grow in more acid conditions, pH 4.8 was chosen because didn´t affect significantly the bacterial growth kinetics, a factor that could compromise the analysis. Using a narrow pH range, the gel profiles displayed a better resolution and reprodutibility than using broader pH range. Spots were mostly concentrated between pH 5-7 and molecular masses between 17-95 kDa. From the six hundred well-defined spots analyzed, one hundred and sixty-three spots presented a significant chan... Mostrar Tudo
Thesagro:  Fixação de nitrogênio.
Thesaurus NAL:  Nitrogen fixation.
Categoria do assunto:  S Ciências Biológicas
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/143444/1/R1407-2.PDF
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO36775 - 1UPCRA - DD
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